OKULUMUZ E TWİNNİNG AVRUPA KALİTE ETİKETİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

OKULUMUZ E TWİNNİNG AVRUPA KALİTE ETİKETİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okulumuz Sınıf Öğretmenlerinden Öznur Kaya'nın dahil olduğu Çocuk Beceri Atölyesi ile E twinning Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Proje çalışmaları ile okulumuza Avrupa Kalite Etiketi kazandırdığı için öğretmenimizi tebrik ederiz.

20.06.2023 282

Çocuk Beceri Atölyesi Proje Çalışması Hakkında:

Cocuklarimiz gelecegimizdir. Onlari hayata hazirlamak ise sorumluluk kazanmalarina yardim etmekle olacaktir. Küçük yaslarinda edindikleri basit beceriler hem bagimsizliklarint kazanmalarina hem de sorumluluk duygularinin gelismesine destek olacaktir.

Projemizde; ayakkabi bagcigi baglama, kiyafet katlama, basit tamir aletleri kullanma, tohum çimlendirme gibi günlük yasam becerilerini ögrencilerimizin kazanmasint hedeflendik. Etkinlikler sayesinde ögrenciler; dogayi koruma, sürdürülebilirlik, geri dönüsüm farkindaligi, isbirligi, tasarim ve elestirel düsünme kavramlarin yaparak yasayarak ögrendiler.

Projemizin sonunda ögrencilerimiz; günlük yasam becerilerini bagimsiz ve istekli sekilde yapabilmeyi ögrendiler. Kendi ihtiyaçlarini kendileri karsilayabildikçe özgüvenleri artti. Takim çalismalari sayesinde isbirligi, iletigim kurma ve paylasim yapma becerileri de artmis oldu. Yeni teknolojileri ve WEB 2.0 araclarindan düzeylerine ugun olanlarinin kullanimini ögrenerek21. yüzyil becerilerini gelistirmeye çalistilar. Beceri konusunda farkindalik olusturmak amacyla final ürünümüzde "Bayan Becerikli" isimli bir be bebek tasarimi yaptik. Türkiye'deki tüm ortak siniflarimizi gezen ve her durakta ögrencilerin hayal güclerini ve el becerilerini kullanarak yeni bir seyler ekledikleri Bayan Becerikli' yi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Cocuk Bayrami hediyesi olarak Azerbaycan'daki ortak ögrencilerimize gönderdik.

20-06-2023