Nedim Öztan İlkokulu


Vizyon: Geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yasayarak, Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda birey yetiştirmek için, kaliteyi arttırarak örnek ve lider bir okul olmak. ÖZETLE Seçkin bir ortamda okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler, iyi çocuklar, iyi insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda ifade edilen; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları, Temel İlkeleri, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, bireyler yetiştirmek görevimizdir. Amacımız; geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yaşayarak değişim, gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip ederek, çevre şartları ve veli beklentileri göz önünde bulundurularak, öğrencileri bilimsel düşünme ve proje geliştirme felsefesi kazandırılarak, iyi bir üst okula hazırlamak ve evrensel değerler doğrultusunda Kendine güveni tam iyi bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Seçkin bir ortamda okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler, iyi çocuklar, iyi insanlar yetiştirmektir.

Saatler: Başlama:13.30 Bitiş:18.30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Karaman, İhsaniye
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0224 245 27 28

Belgegeçer - (224) 249 3536

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://nedimoztanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ESENTEPE MAH. YURT(160) SK. NO: 11 NİLÜFER / BURSA

Öğretmen :34
Öğrenci :688
Derslik :25
Kütüphane Kitap Sayısı :5400
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Nilüfer İlçe Merkezi Karaman Mahallesi

Adres - ESENTEPE MAH. YURT(160) SK. NO: 11 NİLÜFER / BURSA

Ulaşım Metro ve Otobüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Nilüfer İlçe Merkezi