ANNE ÇOCUK ATÖLYESİ

ANNE ÇOCUK ATÖLYESİ

ANNE ÇOCUK ATÖLYESİ PROJESİ

 

Kurumumuzda bu yıl yürütülen öğretmenimiz Gürhan Dikmen danışmanlığında okulumuz 3-E sınıfı öğrencilerinin katılımı ile Anne Çocuk Atölyesi Projesinde; ülkemizin çeşitli şehirlerinin yanı sıra kardeş ülke Azerbaycan olmak üzere dokuz ortak bulunmakta ve 120 öğrencinin katılımı ile devam etmektedir. Projemiz Eylül ayında başlamış olup haziran ayında bitecektir.

 

           Anne Çocuk Atölyesi ile salgın döneminde evlerinde kalan öğrencilerimize yeni bir umut ve heyecan aşılanmaya çalışıldı. Bu proje sayesinde 21. yy. becerileri ile çocuklarımız el becerilerini ve bilişsel yeteneklerini geliştirme, geri dönüşüm ve sıfır atık konusunda bilgi sahibi olma fırsatı yakaladılar.

 

         Proje etkinlikleri kapsamında çocuklarımız ve velilerimiz iş birliği içinde çalışmayı, yeni bir şey öğrenmenin ve ortaya çıkarmanın güzelliğini yaşadılar.

 

        Yürütülen tüm projelerde İnternet Güvenliği (e-güvenlik) ve İnternet Etiği kurallarına uyuldu ve öğrencilere de bu konu hakkında bilgiler verilerek konunun önemi üzerinde duruldu. Böylesine birçok beceriyi iç içe bulunduran projemizde yer alan katılımcılara başarılar diliyoruz.

25.05.2021 366

25-05-202125-05-2021