Oyun Terapisi

Oyun terapisi, çocukların duygusal, sosyal ve davranışsal sorunlarını ifade etmeleri ve çözmeleri için oyun ve oyuncaklar aracılığıyla yapılandırılmış bir terapi yöntemidir. Bu terapi, çocukların kendilerini en doğal şekilde ifade edebildikleri bir ortam sağlayarak, onların iç dünyalarını keşfetmelerine ve duygusal problemlerle başa çıkmalarına yardımcı olur.

22.05.2024 194

Okulumuz Rehber Öğretmenleri tarafından ihtiyaç duyulan öğrencilere sunulan bu terapi yöntemi, çocukların duygusal ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Oyun terapisi, çocukların kendilerini ifade etmeleri ve sorunlarını çözmeleri için güvenli ve destekleyici bir ortam sağlıyor. Öğrencilerin sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için destekleyici hizmet olarak sunulan oyun terapisi, Okul Rehber Öğretmenlerimizin uygun bulduğu öğrencilere uygulanan bir terapi tekniği olarak okulumuzda kullanılmaktadır.

22-05-202422-05-202422-05-2024